Truls Axelson

 

truls

Kort om mig själv:  

Jag är en 26-årig skåning med en hel del överskottsenergi och med ett genuint intresse för människor och natur. Om det går att kombinera dessa med en lättare fysisk utmaning, så blir jag extra glad 

Detta brinner jag för: 

Något som jag verkligen brinner för är mötet med nya människor. Jag tycker det är väldigt spännande att lära känna personer som kan ge mig nya perspektiv och som jag kan lära mig nya saker av. 

 Mitt hållbarhetsintresse började när:  

Efter studenten gjorde jag en militär grundutbildning och spenderade då mer tid i skog och natur än jag gjort tidigare. Det gjorde att jag började reflektera över hur vi som människor kan bli bättre på att ta hand om vår natur och bruka den mer hållbart.   

Drömresmålet med tåg:  

Jag har alltid drömt om att sätta mig på nattåget och åka genom hela Sverige till Narvik i norra Norge. Naturen med alla fjordar ser mycket lockande ut och det ska även finnas fantastiska vandringsleder som utgår direkt från staden.  

Det bästa jag vet:  

Ända sedan jag var liten har jag alltid älskat höjder och utsikt. Om det går att kombinera med en bra solnedgång så är det en klar bonus!