Niclas Ihrén

niclas

Kort om mig själv:
Jag har varit scout sedan jag var liten, vilket var väldigt längesedan. Jag har de senaste tio åren har jag varit aktiv på nationell nivå inom Scouterna. Jag har tre stora barn och arbetar med hållbarhetsfrågor och ledarskap också i mitt jobb.

Mitt hållbarhetsintresse började när:
När Sverige folkomröstade om kärnkraft 1979 var jag knappt en tvärhand hög, men det engagerade mig mycket ändå.

Min favoritplats på fjället:
Jag älskar berg och platser med vida vyer. Om jag är någonstans där man kan se en bergstopp i vid horisonten, så försöker jag ofta ta mig dit och upp.

Min bästa ledaregenskap:
Jag litar på andra. Jag har stor tilltro till att alla gör sitt bästa och att vi kan lösa saker tillsammans.

Detta förväntar jag mig av Leda för en hållbar värld:
Detta är tredje året jag håller kursen och det blir bara bättre. Jag hoppas på en fantastisk vecka i fjällen med många insikter, tillsammans med er kloka fina scouter.