David Larsson

david

Därför är jag Scout:
Anledningen till att jag är Scout är ett gäng paddlande scouter jag såg vid 6 års ålder. Något som väckte mitt intresse.

Men det är bara en trevlig anekdot. Vad som sedan fått mig att stanna är gemenskapen, utlopp för tokiga idéer, naturupplevelser, kontakter och särskilt den glädje vi scouter känner och har tillsammans.

Detta brinner jag för:
Jag brinner för spännande möten och kontaktskapande mellan människor. Att samla på spännande historier och sprida lärdomar för att kunna inkludera fler i ett nätverk som kan hjälpa denne i resten av deras liv.

Så bidrar jag till att samhället blir socialt hållbart:
Genom min kunskap, som en bror med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar gett mig, hoppas och tror jag att jag kan bidra. Genom att upplysa om hur livet kan se ut och dela med mig av mitt synsätt på diagnoser som en superkraft. Det är iallafall min drivkraft, tro och mål att detta skall bidra till ett socialt hållbart samhälle.

Detta förväntar jag mig av Leda för en hållbar värld:
Livet är en scen och fjället ett storslaget lugn. Genom ”leda för en hållbar värld” vill jag än en gång se vilka fantastiska relationer Scouterna kan skapa. Vänner, kontakter och minnen för resten av livet.

Favoritcitat:
”Det som inte dödar det härdar”