Nyfiken på kursteamet?

Nu kan du läsa mer om ledarna som utgör 2020 års kursteam. Läs mer här (länken öppnas i nytt fönster).

Angående coronaviruset och Covid-19

Vi fortsätter arbetet med att planera och förbereda för sommarens arrangemang och det glädjer oss att se era ansökningar komma in. Samtidigt måste vi självfallet ta hänsyn till spridningen av Corona-viruset och ha med i beräkningarna att förutsättningarna kan ändras Läs mer »

Vi söker ledare!

Just nu söker vi efter ledare att komplettera kursteamet med. Är du den vi söker eller känner du någon som skulle passa? Kolla in ansökan här>>

Sista chansen att anmäla dig

Anmälan stänger på söndag. Missa inte att anmäla dig! Gör det här (anmälan öppnas i en ny flik). Välkommen att kontakta kursteamet om du har frågor, mejla till hallbarvarld@scouterna.se.    

Nyfiken på kursteamet?

Nu kan du läsa mer om ledarna som utgör 2020 års kursteam. Läs mer här (länken öppnas i nytt fönster).      

Vi söker ledare!

Vill du vara med på ett riktigt häftigt utbildningsarrangemang? Se unga ledare växa i sig själva och som grupp? Inget inplanerat i månadsskiftet juli/augusti 2019? Vi behöver dig! Vi vill att vårt kursledarteam tillsammans ska kunna pricka in följande punkter: Läs mer »

Läs om oss i Scout!

I oktobernumret av tidningen Scout kan du läsa om årets upplaga av Leda för en hållbar värld, där vi tillbringade en vecka i oslagbar fjällmiljö i Sarek! – Vi blev tajta hela gruppen och inte bara i patrullerna. Det är Läs mer »

Problem med anmälan

Några har haft problem att anmäla sig och istället mejlat in sin ansökan. Vi ber om ursäkt för att det krånglat och godkänner era mejl som ansökan. Vissa av er behöver komplettera ansökan, vi återkommer till er under veckan.

Ansökan är stängd!

Ansökan stängde 31/3 och nu sker en urvalsprocess utifrån ålder, kön, geografisk spridning och samverkansorganisation. Besked till samtliga sökande ges senaast den 9/4.

Ansök senast 31/1

Den 31/3 stänger vi ansökan till Leda för en hållbar värld – se till att skicka in din ansökan innan dess! Besked om antagning kommer senast en vecka efter att ansökan stängt.