Kontakt

För kontakt med teamet om allmänna frågor, mejla till hallbarvarld@scouterna.se. Nedan hittar du mailadresser till specifika personer i teamet.  

Niclas

Niclas Ihrén

Arrangemangsansvarig
E-post: Niclas.Ihrén@scouterna.se

Jag är inbiten scout sedan barnsben, först i Träkvista Sjöscoutkår och sedan i Spånga Scoutkår. De senaste 10 åren har jag varit engagerad på nationell nivå. Jag bor i Stockholm och njuter av alla sorters friluftsliv. Jag driver ett företag som arbetar med hållbarhetsfrågor, vilket passar bra för den här kursen. Jag brinner för att förändra världen till det bättre – allra helst tillsammans med scouter!

Lisa

Lisa Olsson

Arrangemangsledare
E-post: lisa.olsson@scouterna.se

Jag har varit scout till och från hela livet och just nu är jag upptäckarledare i Lund. Till vardags läser jag till ingenjör i Ekosystemteknik. Jag är ledare för Leda för en hållbar värld för att öppna dörrar till fjällmiljön och att ge nya unga ledare verktyg att arbeta för jämlikhet och för minskad klimatpåverkan!

scoutlilja-facebook-morkbla

Pontus Ringdahl

Arrangemangsledare
E-post: pontus.ringdahl@scouterna.se

Ramlade in i scouting som vuxen och fastnade direkt. Att lösa uppgifter tillsammans är vad scouting är för mig och det förde mig till arrangemangsledare för Leda för en hållbar värld. När jag inte tillbringar tid med scouting är jag gymnasielärare i matematik och naturkunskap och på fritiden är jag förutom scoutledare en dataspelande filmfantast som även gillar att vara ute i naturen med kameran.

mikaelhage005307

Hannah Stanton

Arrangemangsledare
E-post: hannah.stanton@scouterna.se

Att göra världen bättre genom att få fler människor att mötas, på riktigt, det förde mig till Scouterna och är den röda tråden i mitt engagemang genom åren - just nu som en del av kontingentsledningen till WSJ2019, en internationell arbetsgrupp i WAGGGS och förstås som en del av teamet för Leda för en hållbar värld. Till vardags är jag verksamhetschef för TheGoals.org där utbildning om de globala målen står i fokus. Jag är med som ledare för Leda för en hållbar värld för att vidga unga ledares vyer på sig själv, sitt ledarskap och världen vi lever i och vill skapa för framtiden.

IMG_20171012_193012659

Karl Wackerberg

Arrangemangsledare
E-post: karl.wackerberg@scouterna.se

Jag bor i Göteborg, när jag inte jobbar och scoutar tycker jag om att leka med datorer och träna. Min hemliga talang är just hemlig och därtill inte särskilt användbar i naturen.